woensdag 13 september 2017

Tab Anders

Tijdje geleden....maar ik creëer en vergeet gewoon op tijd foto's te nemen waardoor het vaak al te donker is....
Opeens dacht ik, het set Tabs for Everything met de tabjes pons kan je ook andere dingen mee doen dan alleen tabjes ponsen en stempelen: je kunt er iets aan ophangen. Het tabjes ophangsysteem :-)
In dit geval een label gemaakt met de Scalloped tag topper punch van SU, bewerkt met de Eastern Palace thinlit dies (SU) en een tweede label van goud karton erachter (los laten bungelen).
De achtergrond is het bijpassende sierpapier (dsp) met er onder het peekeboo peach cardstock (SU). Het tabje hangt aan sierpapier geplakt op cardstock voor de stevigheid, stempel uit het Thoughtful Banner set van SU, goud en lime rondje en een klein stansje uit het Eastern Palace die set.
Het label hangt aan ombre lime lint. De strook is met foamtape verhoogd opgeplakt en vintage very vanilla knopen erop (SU uitverkoop).
Alles op een basis craft kaart van de Action.
Het label verder opgeleukt met een stempel/stans en tassel uit de Eastern Palace suite, leuke peache kreukellint strik en een gouden bling steen.
Het resultaat is weer eens heel wat anders en je kunt de tab op deze manier ook gebruiken om bijv. je mini sequin trim of een bedeltje aan te hangen, maar gebruik er twee voor een vlaggetjes lijn.
Altijd leuk om spullen te gebruiken waarvoor ze niet bedoeld zijn :-)

Tab your day!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen