woensdag 31 mei 2017

Special Reason Flowers

De titel van dit stempelset is Special Reason. Jazeker, in dit geval mijn verjaardag :-) Ik ben een aardig tijdje zoet geweest met alleen al het uitproberen van de vele mogelijkheden van met name het bijbehorende stansset. Nieuw hierbij zijn de negatieve stansen, de twee bloemen die in het papier blijven zitten, maar die je dus ook met iets grotere framelits uit het papier kan snijden.
Het papier achter de opengewerkte bloem is uit het watercolor blok van MD.
De gestempelde bloemen hierop aangepast.
Nu gecombineerd met goud karton, het frame/label hoort ook bij de set. Twee verschillende maten zodat je een kader kunt stansen.
Gestempeld met Versa Color inkt.
De stempel met het labelkader in fel roze, een bloem in het midden en de tekst komt ook uit de set. Als enige embellishments wat ennameldots van MD en gouddraad.
Een heel andere sfeer met hetzelfde set. De grootste craft basiskaart (15 cm vierkant) en weer eens de naaimachine laten werken met dik doorstik garen.
De labels framelits van SU, het losse deel bestempeld (Basic Butterflies SU) en geïnkt (alles met Memento inkt) en de bloem eruit gestanst.
Hier een voorbeeld van een houten tekst label van Vera.
De erg grote vlinderstans van SU onder het kader en weer bovenop een doily.
De bloemen zijn gestempeld met dezelfde Memento kleuren, de oranje is echt knallend.
Twee kleuren twine (dankjewel Vera) er omheen gestrikt.
De Happy tekst is een stans van SU, naaimachine er over en de bovenste losse draden met een naald naar de achterkant gestoken en stevige knopen erin.
Heerlijk weer, zo'n collage kaart en ja, heerlijk weer ook.....

1 opmerking:

  1. leuke kaarten met deze set! Ik kocht em ook, vind het tof werken, veel mogelijkheden, heb er in het weekend wat mee gespeeld om alvast te oefenen...
    groetjes
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen