woensdag 22 maart 2017

Jar Shakercard

So in love met dit stempelset..... Nu even andersom: de stempel op mica met Stazon inkt en de opening in craft cardstock gestanst.
Veel hartjes uit een ponsje en de mal uit het bijbehorende stansset. Nu krijg je meer het effect dat het echt uit het potje gestrooid wordt dan wanneer het op karton gestempeld is.
De reuze gezellige roze/beige bloemen zijn gemaakt/geponst met de stempelsets Flower Shop en Petite Petals van SU. De blaadjes zijn ook gemaakt met een in stukjes geknipte bloemenstempel.
De tekst 'throw kindness around like confetti' komt uit het jar stempelset, maar met de toevoeging van 'you' vind ik het net wat persoonlijker.
Uiteraard zijn de kleuren van de kaart hierop afgestemd. Alweer zo'n schattig tasje met Action papier (laatst nog een blokje meegenomen, even dun papier en maar 59 cent....). Het gebruikte twine is van de Hema, dat is een stuk dikker en nu juist mooier.
Hoe heerlijk, zo eenvoudig en werkt altijd.
Afmetingen:
15x15 cm papier door de helft snijden, aan de smalle kanten rillen links op 1,5 cm en rechts op 1,5 en 3 cm. Nu kan je de helften netjes op elkaar plakken en blijft de dichte vouw aan de buitenkant.
Aan de onderkant ril je op 1 cm en naar binnen toe vouwen.
Het zorgt ervoor, dat je altijd een bijpassende tas hebt :-)

1 opmerking: