zondag 24 juli 2016

Happy Birthday!

Morgen is mijn nichtje jarig en daar hoort uiteraard een zomerse feestkaart bij! Achtergrond papier van de markt blauw met limegroene stippen, de sunburst stans van SU in geel vastgezet met de naaimachine.
De tekst Hello is een SU stans, sunshine is gemaakt met het alfabet van MD. De kleine lettertjes gaan erg verschuiven onder de naaimachine, dus eerst vastgezet (waar de naald niet komt) met kleine stukjes opgerold dubbelzijdig plakband.
Een verjaardag heeft een taart met kaarsjes....die op de kaart dan niet kunnen ontbreken. Gekocht bij AH, vastgelijmd met Pipoos alleslijm.
Een vrolijke mix gemaakt met bloemen uit de Flower Shop van SU, multicolor bling stenen, veren, lovertjes band, stempels van tissue tape (vlinders en stippen) en een stukje knalroze lint (Boekenvoordeel).
De finishing touch is deze keer een kaars houdertje, vastgelijmd met glossy accents.
De binnenkant voorzien van een slinger bestaande uit aan elkaar genaaide geponste cirkels en ja, kaart kan nog prima dicht.
Ruimte genoeg voor een persoonlijke boodschap en een euro briefje :-)

2 opmerkingen:

 1. BERNATH cigale.nathalie@wanadoo.fr25 juli 2016 om 04:54

  MAGNIFQUE CARTE §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke kaart zo!
  De maten van mijn kaart: 27/13,5 in midden gevouwen, vierkanten op, middelste uitsnijden, denk 9,5 - niet slim geweest, niet opgeschreven, kaartje is al weg... Dat uitgesneden vierkant kan je evt gebruiken als uitstekende gedeelte, heb ik niet gedaan, zelf een wit vierkant bestempeld. Tweede kaart 19,5/13,5 - vouwen telkens op 6,5, beide kaarten op mekaar vastplakken op binnenkant grote kaart. Kaart dichtvouwen, vierkant opplakken op gedeelte van 6,5 cm breed. Dan Twee reepjes van ca 1,9 bij 13;5, in twee vouwen en bovenaan vastplakken. Met de foto's erbij wordt dit wel duidelijk denk ik. Had die kaart vroeger eens gemaakt, maar vond de beschrijving niet meer, nu nogal moeten zoeken, maar eigenlijk niet zo moeilijk.
  groetjes, nancy

  BeantwoordenVerwijderen