zondag 17 april 2016

Tim Holtz Mixed Media Dies vervolg.....

De doily is toch wel zo mooi! In dit geval door twee lagen papier tegelijk gestanst (sierpapier SU), de bovenste laag gedeeltelijk afgescheurd en er precies overheen geplakt.
Even een close-upje van de vele details waarop ik ook wat mini plakparels heb aangebracht.
Het labeltje bestaat uit drie lagen: sier papier, wit met stempel en vellum. Geeft toch weer een heel zacht effect met vellum.
De bloemen zijn geknipt uit de de stans, dan krijg je het positief tegenover het negatief.
De vlinder gemaakt met SU ponsen/stempels, eentje op wit papier en ook afgedrukt op vellum (altijd lastig op de foto te krijgen).
De derde en laatste stans uit het mixed media set is deze super grote swirl nu uit muziekpapier gestanst. Eronder craftcore scrap van TH, een strookje scrap met tekst en een swirl zilver geëmbosst.
Onder de vogelkooi een stukje lovertjesband en wat kant. De grote strik is gemaakt met kreukellint en touw waaraan het bedeltje hangt.
Een stempel van TH (de tekst blijf ik erg mooi vinden) uitgeponst met de delicate labelpons van SU.
De vogel komt uit de bird builder punch van SU, geëmbosst met de swirl stempel van TH en eronder nog een stukje bingo scrap.
Zo blij met deze stansen, ook omdat vooral deze twee zo chique kunnen zijn met veel details, dat er eigenlijk weinig verdere opsmuk nodig is.
Heerlijk toch, zondagsrust in de knutselhoek.....

2 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Die doilystans is zeker gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig mooie kaarten en wat een mooie sierlijke stansen!
  Mooi met dat boekpapier weer eens wat anders!
  Fijne week
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen