zondag 10 april 2016

Spooky

Een raamstans stond toch bovenaan mijn lijstje (alles staat bovenaan daarom schrijf ik alles naast en niet onder elkaar) en heb gekozen voor deze van Stampin' Up met losse vensterbank c.q. plantenbak. Een stans die je niet hoeft te embossen, maar direct veel details/lijnen geeft (scheelt weer een handeling :-) en komt als bundle met bijpassend superleuk stempelset voor achter het raam.
Details zie je nu niets van....het raam lelijk bewerkt met witte acrylverf, gedroogd met de heattool en beïnkt met vintage photo distress ink.
Eigenlijk wilde ik eens een totaal andere beterschapskaart dan gebruikelijk en dat is wel gelukt.
Het flessenkrat gevuld met water en drankjes, de achtergrond bestempeld met een canvas-achtige stempel van Joy!, spinnenweb en spin van Stampin'Back.
De vensterbank gesneden van zilver karton, bestempeld met de wood stamp van TH en geëmbosst met fluffy poeder van Ranger.
De vogels hoor je bijna verbaasd met elkaar discussiëren.....
De achtergrond geëmbosst met de muurfolder van MD, takjes uit de bird builder punch van SU met TH papier, bloemetjes uit de pons met een stip acrylverf in het midden.
Het geheel geeft een beetje een gevoel van een oude apotheek met vergeten schappen vol web... De tekstjes H2O en Elixer zijn gemaakt met de oude typemachine.
Super stansen al die flessen met twee kratten, nogmaals dank voor de tip Maartje!
Stiekem dacht ik: als je zo'n kaart krijgt ren je vanzelf binnen no time je bed uit.... ;-)
Neem een glaasje water na het lezen van dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen