zaterdag 2 april 2016

Card Box

Alle credits voor Pootles Paper Crafts, ik gebruik haar YouTube filmpjes vaak en helemaal als het om doosjes gaat. Niets zo belangrijk als doosjes die goed sluiten of deksel die netjes passen.
Haar voorbeelden zijn ook altijd heel eenvoudig in de maten die je gebruikt voor het snijden en rillen van je cardstock.
Het is voorjaar dus lekker geel..........alhoewel ik daar wel mee aan het stoeien ben geweest want mijn kleur is het niet echt.
Gebruik gemaakt van het artistic paper en jawel doilies.
Banner, petite flower en vlinder puches/stempels van SU. Het doosje bevat zes kaartjes van 3x3 inch. Altijd iets bij de hand voor aan bloemen, bij een kadootje of opsturen als een gezellig bedank kaartje.
Excusez voor de wat wazige foto's, maar ik kon natuurlijk niet wachten tot de volgende ochtend.....
Rare lovertjes van Action, want in het doosje zijn ze toch echt knalgeel... bij nader inzien toch leuk dat er nog een ander kleurtje bij zit.
Tussen de bloemetjes door een bosje touw, vastgezet met een aantal gluedots en voor de zekerheid een beetje glossy accents.
Op de kaartjes heb ik de bloemetjes wat kleiner gemaakt en dunner touw gebruikt, dan zijn de verhoudingen wat mooier.
Even een close-upje van het scrappapier. De gratis items van SU zijn niet alleen van dezelfde goede kwaliteit als de normale producten, maar ook heel origineel omdat ze daarna niet meer te krijgen zijn (behalve de drukte die je dan ziet op Marktplaats :-)
Heerlijk als alles gewoon netjes past en ook niet te strak, zodat alle embellishments ook een beetje 3D blijven.
Zonnig weekend!

1 opmerking:

  1. Leuk om kado te geven, zo'n kaarten doosje.
    Maar......ook leuk voor jezelf natuurlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen