zondag 6 maart 2016

Bird Builder Punch

Vogel bouwer? Het is een pons van Stampin' Up waar alles tegelijk uit komt: vogel, vleugel en tak. Een pons waarbij je fantasie volkomen met je op de loop gaat, want de thema's zijn eindeloos. Voeg daarbij het prachtige papierblokje van de markt (Studio Light) en alles klopt.
De pons heeft een groot voordeel t.o.v. een stempel: je kunt alles met de vogel doen wat je wilt: embossen, embossfolder, bestempelen en twee kanten op laten kijken.
How cute! Hartjes en bloemetjes gemaakt met de itty bitty ponsjes van SU, wat touw eronder en het ticket uit een oude pons.
Weer eens lekker vintage met veel vintage photo distress ink. Alhoewel het wel een heel karweitje wat om alles van een randje te voorzien.....het resultaat is mooi.
Het leuke van het papierblokje is natuurlijk, dat er zoveel stukjes muziek op staan en dat is altijd een prima combinatie met vogels.
Het uitgangspunt is nu het polaroid frame van MD met erachter een doily in plooien geplakt. Het laat zich raden waar de vogels naar onderweg zijn....
De takjes nu een beetje verweven in het nest, zoals je dat in het echt ook vaak ziet. Het blijven kunstwerkjes zoals vogels dat kunnen maken.
Een vogelhuisje kan in deze serie niet ontbreken, want ook vogels gaan 's nachts graag onder dak.
De bloem is gemaakt van allemaal vleugeltjes geplakt op een cirkel. Een beetje opgebolt rondom een prikpen.
Het is heel aanlokkelijk om nog meer van deze kaarten te maken......
 
Hier is de grote pons waarmee de kaarten gemaakt zijn. Wat een uitvinding :-)
Let your imagination fly!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen