zondag 27 december 2015

Victorian Circles

December is kadootjes maand....kadootjes aan mijzelf horen daar ook bij...
Hobbymatig aardig uit de bocht gevlogen, maar wat is dat genieten....
Nagenieten doe ik ook, van de heerlijke kerst met familie en de stapels pakjes onder de boom. Nu even een rustige vrije derde kerstdag!
Niet alleen had ik een leuke bestelling bij Stampin' Up geplaatst, maar via MP ook de mooiste stempelsets op de kop getikt, zoals deze "Circle Circus". Een doos vol verschillende cirkels waar je zoveel mee kunt doen.
In dit geval een Victoriaans tintje in beige kleuren.
De meeste cirkels stans je uit met pons en snijmallen, maar voor de doily was een speciale pons nodig. Dankjewel Maartje dat ik deze van jou mocht overnemen!
De kaart gemaakt met MD papier, een strook geëmbosst, zigzag kwastje MD en lovertjes band van Action.
Nog een splinternieuw stempelset van MP is Four Frames, waar het etiket mee gemaakt is in combinatie met de decorative label pons van SU.
Er was weer SAB bij SU (sale-a-bration) en bij elke 60,-- mocht je een gratis artikel uitkiezen. Een prachtig blok gedecoreerd vellum en dit 3-steps stempelset. Love flowers! Door de stempels over elkaar heen af te drukken krijg je de diepte in de bloem.
De stelen horen er niet bij, maar die heb ik geleend van het lotus flower set.
Nu inkt gecombineerd met een enkel kleurtje waterverf wat net wat sprankelends aan de bloemen geeft. De versa color loopt niet uit.
De leuke tekst met mooi handschrift hoort er ook bij.
Tussen haakjes....
Het aquarelpapier gestanst, tekststempel van SU die niet echt wilde afdrukken op dit reliëf papier dus ingekleurd met fineliner en de mooie bloemen uit het Timeless Love set van SU.
Ik hoop dat jullie ook allemaal een fijne kerst hebben genoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen