zondag 26 juli 2015

Flower DVD schrijf box

Zo verliefd...en dan wil ik er natuurlijk altijd bij in de buurt zijn!
De flower patch stempels zijn nog niet van mijn hobbytafel weggeweest en nu een manier bedacht om de bloemen altijd bij me te hebben: een dvd-box voor in de handtas om in te schrijven.
Nooit meer zoeken naar pen en een papiertje en de collage is prima beschermd achter stevig plastic.
Het achtergrond papier is van Action, daarop swirls geëmbosst met goud, een prachtig stuk kant er overheen en een grote bos bloemen.
De schrijfveer, het inktpotje en de kroontjespen op de achterkant zijn stansjes van Marianne Design.
Het papier van de Action is voor het mooi wat te dik, ik heb de vouwen heel scherp moeten maken anders was de box moeilijk te sluiten.
Eerst een grote tekststempel op papier en daar overheen de bloemen gestempeld. Weer eens heel anders en past goed bij het papier.
De achterkant lijkt uit verschillende stukjes papier te bestaan die over elkaar heen liggen, maar dat is schijn, zo is het Action papier van zichzelf.
De waxstempel gekocht bij Xenos, prachtige afbeelding, alleen de was komt wat plastic-achtig over. De echte stempelwax koop ik bij Posthumus in Amsterdam (ook een webwinkel). 
De stansen embossen heel mooi, zoals je aan de dop kunt zien.
De grote tekststempel is van Stampin' Up, bewust een paar keer over elkaar heen gestempeld zodat het wat wazig wordt aan de randen.
Groot voordeel natuurlijk dat het Action papier dubbelzijdig is. Links nog twee grote bloemen die als insteekvakje dienen en rechts een gewoon standaard schrijfblokje A6 in dit geval van Albert Heijn.
Klem gezet met twee randen stevig keeperband om een apart stuk papier, hier schuif je de kartonnen achterkant onder. Geen beweging in te krijgen. Ruimte genoeg voor een pen erbij.
Verrassend dat het schrijfblok past, er is nog ruimte in de hoogte over, want de dvd box (waar SU stempels inzitten) lijkt heel dun.
De box sluit lekker stevig. Handig, mooi, sprankelend en praktisch. Benieuwd naar de reacties als het ergens mijn handtas uitkomt.....

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen