donderdag 12 februari 2015

Clipboard Kaart

Het was de bedoeling dat ik de nieuwe catalogi van Stampin' Up door ging bladeren om te zien wat ik zou bestellen, maar ik bleef hangen bij de voorkant van het Sale-a-Bration blad.... Allerlei leuke creaties m.b.v. papierclipjes.
Een klembord vol "rommel" zo je ze meestal ziet. Clipjes gekocht bij de Hema en verschillende items bij elkaar bedacht om het bord mee te vullen.
Prima methode om restjes papier en andere spulletjes mee op te maken.
De foto is gemat op een mini emboss folder van SU, het woord joy gestanst met het SU alfabet groot en de gezellige vlaggetjes erbij.
De SU rozenstans geeft ook met parelmoer papier een heel mooi effect. Toch een leuke bedankkaart op deze manier.
Het clipje vastgezet met een "schroef" splitpen. Aan de binnenkant sierpapier geplakt ook over de splitpenpootjes met een extra beetje lijm erop. Netjes weggewerkt en goed vast.
Een andere stempel uit het SU stempelset. Scherpe afdrukken, ook met witte inkt. Als je even snel en met weinig kosten een aparte kaart wilt maken is dit zeker een aanrader.

3 opmerkingen:

  1. Ja dat kan je soms zo hebben hé, je ziet een plaatje en je hoofd gaat bruisen van de ideeën, met als resultaat deze prachtige clipboard kaart.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen