maandag 15 september 2014

Eline's Kerst Items

Het is te leuk!
Een mini canvasje m.b.v. Eline's stempelset en canvasje op houten ezeltje van Xenos.
De zijkanten ook bestempeld met de jingle bells stempel.
Het zijn eigenlijk taartpunt luciferdoosjes maar ze lijken toch veel meer op kerstbomen? De 3D vogel rechtsboven komt uit de knipvellen van Eline.
Even flink aan de punnikmolen draaien, rondom een styropor bal plakken, wat kruissteekjes met rode DMC en een zo toepasselijk lintje van de Big Bazar.
Styropor bal bekleed met stof en linten, knoopjes, belletje.... Nu zie je wel dat Stazon inkt niet echt geschikt is om op stof te stempelen: het loopt wat uit dit in tegenstelling tot Archival.
Een bergje stofjes van Eline, alle bloemen handgenaaid, zelfgemaakt knopen van stof en het leuke lint van Pipoos.
Breien op saté prikkers........ De lange dat breit makkelijker, daarna kort afgebroken en kralen erop uit de heel oude doos. Ze zijn van een soort rubber, waardoor de gaten groter gemaakt konden worden.
Biggie, eh mijn bigshot, stans vilt als geen ander, nergens blijft het vastzitten, slechts één keer er doorheen ongeacht welke vorm. De ster is gestanst met het zelfklevende alufolie van Action.
Even wat anders...... schudkaartjes leuk, maar ik wilde nu eens schud items waar ik doorheen kan kijken. Dat betekent dat al deze hangers aan twee kanten (bijna) gelijk zijn.
De reuze postzegel stansen van MD zijn geweldig, de grootste heeft bijna de afmeting van een standaard kaart. Dit is de een na grootste. Erin een stansje van een envelopje en inimini kraaltjes.
Hierin ook een houten sterretje. De schudgedeeltes zijn gemaakt m.b.v. de shaker frames van Stampin Up: cirkels van foamtape, ook heel erg klein.
De oprolbloemen stansen zijn geweldig voor vilt. Het sterretjes knoopje wordt nu flink doorgedraaid.
Er zijn labeltjes die kerstbal roepen. Het stukje oog van alufolie gestanst.
De super stansen kunnen niet ontbreken, gewoon twee op elkaar lijmen.
De letterbak kerstboom van Action ruim 60 cm hoog waar alles in komt. 
Werkelijk, wat doen we zonder Action? Eline doet veel met paddestoeltjes en nu liggen er paddestoel ledlampjes. Werkt op twee batterijen.

Een doosje uit het hoofd getekend op een A5 winterpastel papiertje van Eline. De bovenkant waar het lint doorheen gaat is gemaakt m.b.v. een geweldige Stampin up label pons. De onderkant van het X-mas labeltje en de randjes bovenop het doosje gemaakt met een superstans: die blijft aan het papier zitten, geeft een sierrandje met gaatjes waarin dus ook prima een stikseltje past. De stans is origineel twee keer zo breed.
Verder veel stansjes en een strik van kreukellint.
Het oude fotootje is gestanst met een kleinere MD postzegel stans.

PS:
de hangers hangen aan een witgeverfde takkenbos van de Action.

Het is zo leuk om te maken allemaal en gelukkig ben ik nog lang niet klaar.

2 opmerkingen:

  1. Je hebt echt al superveel gemaakt! Je kerstboomdoosjes en de hangers vind ik erg leuk geworden :). Creabea jij maar lekker door, ik kijk graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow jij bent al echt op de kerst voorbereid. Ik vind je krans supermooi (de rest ook trouwens!)
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen