maandag 1 september 2014

Eline's agenda 2015 gescrapt!

A little peace... of art for 2015!
Het ontbreken van een spiraal hoeft geen reden te zijn om hangende items achterwege te laten. Een bos prachtig Eline lint, band en kant, wat kralen, klosje, stofje en dmc bevestigd m.b.v. een eyelet geeft een heel speels effect.
Sluiting met een zacht elastiek met daaraan een bloemetjes knoop.
Dé ontdekking: de kaft vliegt onder de naaimachine door als een mes door zachte roomboter......hoe dik de lagen ook waren.
Opgevuld vilten hart, stempel op vilt, stofje, strikje, houten ornamentje (ook vastgenaaid) kant enz. enz. Ik moest mijzelf dwingen te stoppen.....zo heerlijk vond ik het om te maken.
Knoopjes van Xenos. Het roze/groene band van Eline kan je rimpelen door aan het groene draadje te trekken, leuk effect.
Baboushka is geborduurd op linnen, een rozet gehaakt, zelfs een knoopschat met het naamachine in karton en een knoop erop.
Rechts Eline's uiltjes geprint op het sierpapier uit agenda nr. 2. Een handig insteek envelopje voor de losse papiertjes.
Baboushka kan open en geeft nog meer ruimte voor notities.
De boekenlegger: keeperband roze vastgestikt op iets breder keeperband beige. De tekst is geprint en geïnspireerd op Eline's tekst "pluk de dag": catch the day and hear the little bird sing.
Geweldig lint niet? Gevonden bij de plaatselijke stoffenwinkel en zo in de Eline sfeer.
Tabjes uit de tabjes pons en met de oude typemachine de maanden erop gezet. Lekker klein, zodat er praktisch niets onder de kaft uitsteekt.
Binnenzijde achterkaft bekleed met Eline's folklore papier (al het naaiwerk gelijk netjes weggewerkt), uit agenda nr. 2 het linker insteekvakje gehaald en rechts een envelop gemaakt van oude boekpagina's, hartjes ponsje, rood vilt erachter en met de dymo lettertang 'geheimpje' getypt. Het sluit met zelfklevend klittenband.
Boekpagina wel eerst op craft papier geplakt omdat het vrij dun is.
De hele bos is zeer stevig genaaid, zodat het in de handtas tegen een stootje kan.
Een heel persoonlijke agenda, nu nog even wachten voordat ik deze in gebruik kan nemen....

1 opmerking:

  1. Heel persoonlijk! Complimenten voor wat je ervan gemaakt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen