maandag 7 juli 2014

Vogelhuisje fotolijstje

Een tijdje geleden heeft mijn moeder een nieuwe heup gekregen en nu verblijft zij al enige tijd in een revalidatiecentrum. Mijn broer maakte deze prachtige foto en daar moest natuurlijk een lijstje om.
En wat doen we altijd als er een foto gemaakt wordt? Precies: lachen naar het vogeltje! Tekst getypt met de oude typemachine.
Geen lijstje zo toepasselijk als dit exemplaar van de Wibra (sorry beetje gelige lamplicht foto). Leuk op zich, maar dat vraagt om gescrapt te worden.
Eerst slopen: dak-, zij- en onderlatjes eraf en de tak met vogels losgemaakt.
De basis beplakt met shabby Action papier, rondom het fotogedeelte het leuke roze Wibra kant, satijnen vlinder, wat muziek tissuetape en een knoop van Xenos. Want ja, vogeltjes zingen hun eigen lied (en ik ook, maar dat is intussen wel duidelijk:-)
Rondom wat kant en onderaan mini pompoenetjes band.
Een metalen hoekje wit geverfd en zo ontstaat een mooie dakpunt.
Deze extra vogel is een stansje van TH en, net als de tak met vogels, beplakt met het zo prachtige stofopdruk papier van Action.
Dak eraf was niet zo moeilijk, maar dan moet er wel een nieuw dak gemaakt worden: strook heel dik craftkarton, binnenkant met roze beplakt en de buitenkant met bruin Wibra kant en "dakpannen".
Heel veel mini hartjes uit de pons dakpansgewijs opgeplakt met glossy accents (geduldig werkje). Het geeft een heel speels en dimensionaal effect.
Het vrolijkt de kamer van mijn moeder lekker op.

1 opmerking:

  1. Wat een geduld, je hartjes dakpannen!!!!!!!!!!!
    Je moeder zal er blij mee zijn, een vrolijk en leuk item voor in haar kamer!

    BeantwoordenVerwijderen