zaterdag 7 september 2013

Another Set of Wings

Een klein setje vleugels op deze kaart, gemaakt m.b.v. een template dat ik op internet vond. De vleugels zitten hierbij aan elkaar en origineel is het A4, bedoeld voor een muur- of deurhanger. Template kleiner gemaakt in Word.
De vleugels eerst beplakt met breed bling..... zilverband, vervolgens allerlei rest stukjes kant erop en bijgeknipt. Twee stukjes van het leuke sneeuwballen ijzerdraad en als laatste de strik.
De roos gemaakt volgens de natte methode :-), de stans hulstblaadjes geverfd en in de natte verf heel kleine zilverkleurige korreltjes gestrooid. Randjes gekleurd met de donkerrode memento inkt. Twee breedtes zilver lint met naald en draad gerimpeld en rosetten gemaakt, ertussen en eronder parelstrengetjes en een grote veer en alles op een basis van een stukje papier.
Een nieuw knipvel van Studio Light op de kop getikt en daaruit dit leuke plaatje geknipt incluis clip met de tekst: "A happy Christmas/The Postoffice".
Deze mooie oude ansichtkaart komt ook uit het Studio Light knipvel en past voor mijn gevoel prima bij het shabby chic thema.
 Twee bijpassende knopen mogen niet ontbreken.
Hier zie je nog eens goed hoe mooi die muslin stof is en hoe duidelijk de stempelafdrukken ondanks dat het heel opengeweven stof is. Houten sterretjes van de Xenos weer wit geverfd met acryl en voorzien van rijkelijke hoeveelheden glitternagellak van de Hema.
Het gebruikte achtergrondpapier is van Bo Bunny (rood is de achterkant van een ander thema) en Studio Light (de schattige bloemetjes met mooie groenige achterkant).
De sfeer voor de kerst is nu wel gezet enne, heel verleidelijk natuurlijk om dit set vleugels ook groot te maken voor aan de muur....
Het template, heel eenvoudig uit te knippen maar bovenal van grote afstand herkenbaar.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen