maandag 1 juli 2013

Ton sur ton Sew kaart

Een weer heel leuke challenge opdracht: houd je creatie is dezelfde kleur met verschillende tinten: o.a. bruin, brons en zandkleur.
Altijd even puzzelen, maar dan opeens komt alles bijelkaar.
De epaulet waarmee alles is vastgezet is een stempel van Marianne Design. Ik heb de zwarte stempelsteekjes ingeprikt met een heel fijn prikpennetje en deze met dubbele draad dik handgaren een stikseltje meegegeven.
Een beige knoopje met touwstrikje en een stukje TH kraft scrap met naaipatroon eronder geschoven.
Het papier en deze prachtige houten scrable letters heb ik van een vriendin gekregen.
Een gespje van Artemio met daarin een bestempeld keeperbandje (Eline's Huis). Het bandje is oud gemaakt m.b.v. vintage photo distressinkt.
Een mini paspop stans van TH, stukje beige papier met klok (Marianne design wedding paperblock), een halketting gemaakt met parelhanger, strikceintuur en de leuke kopspeld die er werkelijk doorheen lijkt te zitten is een stempel van Marianne Design.
Het bronzen schaartje maakt het een chique coutuur...
Een bedel van een hangertje met centimeter lint (ook bij scrappen is meten vaak weten), papiertje met de Fiskars notebook randpons en veiligheidsspelden van Artemio.
Het kantklosje is van hout: een scrapvel dat zelfklevend is, op de achterkant een stansje van TH nagetrokken met potlood. Erop afgeplakte stempels van Eline's Huis.
Het weegt eigenlijk niets, maar is toch echt hout dat makkelijk te knippen en te bestempelen is. Je kunt het kopen bij de Craftorij.
De stoffen roos en wat bijpassende knoopjes maken de collage af, alle naaigerei is aanwezig om gelijk te kunnen beginnen.

De kaart doet mee aan de volgende challenges:
Cards & Scrap
Hobby home Hobbyartikelen

2 opmerkingen:

  1. Wow, hij is weer gaaf gemaakt met schitterende details
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Christine, met leuke details!! Leuk dat je meedoet aan de challenge bij het HHblog!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen