woensdag 1 mei 2013

Shopping Girl

It's shopping time!
Tsja, vind ik zelf ook niet zo heel erg om te doen :-)
Ik heb haar daarom een soort van personal notebook meegegeven waarin ze haar shoppinglist kan schrijven, visitekaartjes en bonnetjes kan bewaren. Schoenmaat 3 1/2 (36 1/2) moet prima passen.
De rok is opgebouwd uit laagjes Action papier en bestempeld tissue papier van de Xenos, afgewerkt met een koninklijke strik.
De rok staat bol d.m.v. wire and wire draad met en zonder kralen. Om en om bovenaan door het papier geprikt, achterop vastgezet met plakband en dan maar buigen totdat de rok een leuk model heeft.
Achterin de papierblokjes zitten pagina's met losse items, waaronder deze tas. Althans, ik zie er een tas in dus heb ik er een shoppingbag van gemaakt waaruit een nieuw paar schoenen hangt, het corsetje is er met een schouderbandje achter blijven hangen en een glimmende fles parfum. Daarbij past de tas prima bij het achtergrond papier.
Resp. stempels van Eline's Huis (Bretin gedeeltelijk afgeplakt) en corsetjes van Kars.
De parfumfles is niet ingekleurd maar gestempeld op een restje papier met roosjes op blauwe achtergrond.
Eerst drie laagjes papier in verschillende breedtes, vervolgens de vlaggetjes met een dream stempel, het schoenenticket (artemio) en een "visitekaartje" art de vivre (Eline's stempel).
De "rug" van het schrijfboekje is gemaakt met glasine paper.
Wat is dit ontzettend leuk om te doen en nog leuker omdat het bijna niets kost. Groots effect en doldwaas genieten om te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen