zaterdag 1 december 2012

Weekkalenders

De weekkalender voor mijn moeder vol met naaiwerk, haar hobby. Stofjes en papier van de Hema, klosje garen van Marianne Design en stempels van Eline's Huis.
Paspop aangekleed met papier van de Hema met daar overheen de grote kant stempel van Viva Decor. Kettinkje geregen op ijzerdraad van parelkraaltjes, buigzaam waardoor het goed blijft zitten.
De stofjes eerst geplakt op karton dat op een halve cm van de kant voorgeprikt is. Dan heel geduldig een stiksteek maken met drie draadjes DMC. Als laatste een beetje uitrafelen.
Oude lineaal van een verflatje met daarop de cm stempel van Maya Road. Verhoogd opgeplakte naaimachine stempel en bloemen gemaakt van hetzelfde Hema papier. Ophangen met een bijpassende strik.
Beetje veel schaduw op de foto's, maar het is goed te zien op de vergrotingen. Voor mijn schoonzusje een vlinder kalender. De grote vlinder is een stans vanTH, de onderste laag beplakt met TH aquarelbloemen papier. Onder de open vleugels papier met tekst en glitternagellak. Eronder geplakt met glossy. De bovenste laag is geëmbosst met ranger roze.
De bloemen zijn gemaakt van hetzelfde papier, de tekstjes komen uit het chitchat blok van TH.
 De geëmbosste swirls geven de bloem net iets meer beweging (swung :-) mee.
Een leuk bloemetje van Marianne Design. Een stempel van een vlinder postzegel waarbij ik de grootste vlinder 3D heb gemaakt voor wat extra "opvallendheid" en diepte.
Beide kalenders hebben metalen hoekjes, opgeplakt met foamtape. De naaikalender heeft bijpassend washitape rondom van de Hema, de onderste tissuetape van TH.
Ik verwacht dat deze kalenders op 5 dec. toch wel met een lach ontvangen worden.
Nu verder met de surprises voor mijn nichtjes.

3 opmerkingen:

 1. Volgens mij kun je er wel elke week een pimpen. Wat zijn ze weer leuk geworden en ik denk dat de ontvangers er blij mee zullen zijn...Zo niet zijn er vast wel andere die je er blij mee kunt maken...Groetjes vanuit het koude Amersfoort waar al preventief gestrooid is zojuist, Connie van der Wouw

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg, dat is idd erg mooi gemaakt.
  Wat veel details zeg!
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En en en wat vonden ze van hun cadeau?? ben nu wel nieuwsgierig. Groetjes vanuit Amersfoort waar nu nog 14cm sneeuw ligt.

  BeantwoordenVerwijderen