dinsdag 6 november 2012

Nieuwe aankopen

Prachtige sleutels en zonder achterkant, liever gezegd, ze zijn aan beide zijden bedrukt. Soms kan het heel storend zijn als er zo'n duidelijke achterkant aan een sleutel of bedel zit. Het zijn sleutels van Artemio, van metaal en doen niet onder voor Tim Holtz. Het zijn zes sleutels voor €4,50 en ik vond ze bij Pipoos.
 De sleutels zijn 5 cm lang.
 Prachtig toch?
Ernaast hangen deze nameplates, van metaal (donker en licht koper) en ook van Artemio. Je betaalt hier €3,95 voor. Je zet deze vast met de meegeleverde splitpennen.
Het valt me de laatste tijd wel op, dat er steeds meer andere merken embellishments maken in de sfeer van Tim Holtz, maar wel veel betaalbaarder. Uit deze zelfde serie had ik een tijdje terug al dat zakje vol geweldige vintage tickets dat al bijna op is, omdat ze overal toepasbaar zijn.
Ander handig voordeel: het gewicht. Sleutels en metalen nameplates van TH wegen vaak best zwaar, kost je aardig wat postzegels als je een kaart wilt versturen. Dan grijp ik al vaak terug op de stansjes als het brievenbus post wordt.
Er hangt nog meer aan dat leuke rek van Artemio, bijv. setjes met prachtige knopen a la TH gecombineerd met een cameo, tissue tape met tickets etc.
Ben er weer blij mee!

2 opmerkingen:

 1. wat n leuke dingen weer!
  moet zo te horen gauw weer s langs pipoos ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie tag heb je weer gemaakt. De sleuteltjes, bookplates en overige artikelen van Artemio zijn inderdaad een goed (en goedkoper) alternatief als je graag met TH producten werkt.

  Fijne dag.
  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen