vrijdag 28 september 2012

Gratis materiaal

Koop een velletje postzegels voor een brief en je krijgt 5 kaarten gratis van TNT. Nou zijn ze niet allemaal even leuk, maar de linker is natuurlijk geweldig als achtergrond bij een Eline's huis project. De kaarten zijn behoorlijk dik en de achterkant is prima stempelbaar.
Plak de kaart op bijv. een leuk notitieboekje of doosje en leuk het op, tenslotte is Eline's huis met bijv. haar poststempels volledig nederlands en je hebt gelijk een stevige basis.
Leuke postzegelstempel, randen distressen en je hebt een briefkaartje. De andere helft kan je bestempelen en uitknippen. Opgeplakt en met bruine distress randjes zie je de voorkant echt niet meer. Wel even de TNT reclame wegscheuren......
Het lijkt wel of ik een hint krijg: deze prachtige postzegel zat vandaag op een brief die ik ontving. Vintage of wat? In combi met de postzak kaart is het weer eens tijd voor een Eline projectje.
Dát vind ik nou leuk, je krijgt het ongevraagd gratis en het is ook nog heel inspirerend.
De moderne 30c + 15 maak ik bewust vaag met een nagelvijltje.
Let er maar eens op hoeveel er eigenlijk niets of nauwelijks iets kost en deste meer voldoening geeft als je er een mooi werkstukje mee maakt.

1 opmerking:

  1. Het bruine papier uit de bananen dozen is ook helemaal gratis en Super craft papier. Het paarse was papier wat bij de witlof zit is echt heel gaaf om bloemen van te stanzen. Zo nu is jou supermarkt ook nog een scrapwinkel geworden zonder dat je er voor hoeft te betalen. Ik neem trouwens ook heel vaak het papier mee waarmee de allerhande van de AH omwikkelt zit mee. Dit is gekleurd en ook hier van kun je gave craft papieren bloemen stanzen. Ik weet niet of je ook bij de Lidl komt?? Maar mocht je daar komen dan zitten tussen de lagen WC papier verpakkingen steeds een grote sheet dun craft katon/papier. Ook dit is gratis en zo heb je weer meer over om andere leuke dingen te kopen voor deze toch al dure en ruimte op sleurpende hobby.

    BeantwoordenVerwijderen