maandag 7 mei 2012

Sleutel #3

Een heel andere sfeer, zo ontstaan er toch al drie verschillende.
De derde letter P, het woord laat zich nu bijna raden.
Geweldig hoor, zo'n middagje hardware.
De bingokaart is een stempel van Bo Bunny, oud gemaakt en opgerold met hier en daar een ezelsoor. De knoop is ook van Bo Bunny, allemaal leuke houten met klokken, typemachine, kroontje, teksten etc.
De knoop is vastgezet met koperkleurig ijzerdraad waaraan ik een trinketpin en een klokbedeltje heb gehangen.
Twee bronskleurige metalen bloemen van Scrap it & Wrap it. De bovenste heb ik de blaadjes van omgekruld met een rondbektangetje. Een gamespinner erop en vastgezet met een splitpen door het hout.
Stempels uit het stempelset Steampunk van Tim Holtz, gestempeld op craftcardstock, geplakt op dik karton en uitgeknipt. De ketting loopt vanaf de splitpen klok via de vinger (voor het ringetje een heel klein stukje foamboard geplakt zodat de ring er niet steeds vanaf schuift) en het eindigt in de gear.
De bingosteen is geplakt op zo'n metal flower.
Admit One zit met een nietje aan de letter P vast.
De memopin van Tim Holtz. Eerst een paar mini horloge onderdelen erop geschoven, daarna een koperkleurig lobsterslotje met tandwieltjes eraan en een sleuteltje. Slotjes en sleuteltjes kan je kopen bij Humiezbeads.
Lastig is wel, dat de memoclips zo strak zijn en het de grootst moeite kost er iets tussen te krijgen zonder dat het kapot gaat zoals papier. Ik wrik 'm dat ook altijd open met een oud nagelvijltje....
Bij nader inzien toch wel ontzettend leuk om mee te werken, MDF. Heel licht in gewicht, met een oude dikke prikpen krijg je er gemakkelijk gaatjes in voor een splitpen of je steekt er zonder al teveel moeite een memopin door.
Er schijnen ook MDF kastjes, fotolijstjes enz. enz. te zijn, dat biedt weer genoeg toekomstige ideeën.
Maar eerst sleutel 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen