maandag 7 mei 2012

Sleutel #2

Deze keer het thema post.
En de letter O.
Per toeval zag ik op de website van Knutsel & Zo dit leuke luchtpost twine. Past natuurlijk helemaal in de sfeer. Ik heb vier vintage envelopjes/briefkaarten op dik karton geplakt, vervolgens op elkaar en samengebonden.
De kroontjespen van Tim Holtz, bloemetje van Prima Marketing en zg. vastgezet met een stukje twine.
Een lief klein envelopje met bijpassend kaartje geprint van internet, hierop de letter O, een paar roosjes van Boekenvoordeel en een stukje parelketting van Xenos.
Op alle bloemetjes weer een beetje transparante glitternagellak van de Hema.
Bij ouderwetse post-attributen hoort natuurlijk een echte lakstempel.
Echt mooie lakstempels en goede flexibele lak die niet breekt, scheurt of loslaat daarvoor kun je terecht in Amsterdam. Een prachtig gespecialiseerd winkeltje, dat je ook op internet vindt met een afdeling leuke stempels: Posthumus
Afgelopen jaar was ik tijdens de vakantie in de gelegenheid er voor het eerst zelf naar toe te gaan. Ik heb mijn ogen uitgekeken, lakstempels tot aan het plafond, zoveel soorten en kleuren lak en de hoeveelheid rubber en houten stempels, ik wilde er niet meer weg.
Soms is het toch belangrijk om goed geadviseerd te worden. Ik was nogal teleurgesteld in de eerste lak die ik bij een kantoorhandel kocht: breken, loslaten van sommige papiersoorten etc. Misschien is het wat duurder, maar ook zorgelozer.

Het valt intussen op, dat ik overal boodschappenlijstjes achterlaat: er bij zet waar ik wat heb gekocht. Ik ga er vanuit dat het handig is om te weten, ik heb me ook heel vaak afgevraagd: waar halen ze die leuke dingen toch vandaan?

Tot sleutel 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen